Nu är anmälan till sommarens friidrottsskola öppen, läs mer här.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

2023-10-14 13:03

 

STORT VARMT TACK!

Till vårt rekordstora antal tävlande, till alla ledare och supportrar, till Svenska Friidrottsförbundet och till alla funktionärer:

Ett STORT VARMT TACK för den här helgen!

 

Tillsammans bidrog ni alla till att veteran-SM i Varberg blev en fin upplevelse. 

 

Ett antal svenska och nordiska rekord sattes under helgen. Det blev många härliga fighter och finfina prestationer under de tre tävlingsdagarna!

 

Varbergs GIF Friidrott som arrangörsförening tackar för den här gången och hälsar er alla välkomna tillbaka till härliga Varberg.

 

Vi vill också avsluta med en hälsning från våra friidrottskollegor i IF Göta som hälsar alla veteraner varmt välkomna till sommarens VSM i Karlstad 2 – 4 augusti. 

 

 

 

RESULTAT

 

 

Inbjudan 

 

 

Anmälan

 

 

PM

Uppdaterat 240225 med förtydligande avseende utländska deltagare

 

Tidsprogram:
Fredag
Lördag
Söndag

 

 

 

 

 


UTANFÖR TÄVLINGSGRENARNA

 

Bussar från Varberg centrum till arenan

För transport mellan centrala Varberg och arenan kan ordinarie busslinje 2 med Hallandstrafiken nyttjas. Bussarna går från/till Varbergs Busstation (vid Varbergs station) 2 - 4 ggr/tim, till/från Trönninge. Restid 8 min mellan busstation och hållplatsen Trönninge skola (ca 100 m gångväg till arenan, följ vägvisning). Länk till tidtabell: https://www.iphone.fskab.se/hlt/Stadsbuss/231210_240616/Stadsbuss_Varbergskommun_2_231210_240616.pdf

Boende
Vi rekommenderar boende på Varbergs Stadshotell & Asia Spa, beläget centralt vid torget,  samt lägenhetshotell på Destination Apelviken, precis nere vid havet. På båda dessa boenden ges ett rabatterat pris för deltagare vid IVSM.

 

Varbergs Stadshotell & Asia Spa:
Vid bokning används bokningskoden 1389795.
För er som bokar boende på Varbergs Stadshotell & Asia Spa finns även möjlighet att boka spa under tre timmar till ett rabatterat pris.

 

Destination Apelviken:
Vid bokning används bokningskoden IVSM2024

 

Utöver dessa två alternativ finns ytterligare ett antal hotell och vandrarhem i och strax utanför Varberg.Mat

Lunchservering:
Lunch serveras i skolmatsalen i Trönninge skola, i direkt anslutning till Tresteget. Lunchen serveras kl 11.30 - 14.00 lördag respektive söndag. Vi rekommenderar detta lunchalternativ eftersom arenan ligger så att det tyvärr inte är gångavstånd till andra restauranger.

Beställning:
Förbeställning av lunch är nu stängd. Det finns emellertid ett begränsat antal lunchkuponger att köpa på plats under tävlingsdagarna. Se nedan under "Avhämtning av lunchkuponger samt betalning".

Meny:
Lördag lasagne samt vegetarisk lasagne, söndag kycklinggryta samt vegetariska grönsaksbiffar, serveras med klyftpotatis och sås. I lunchen ingår mjölk/vatten. 
Pris:
125 kr per portion. Betalas på plats via swish. 

Avhämtning av lunchkuponger samt betalning:

Förbeställda lunchkuponger avhämtas i idrottshallen, Tresteget, till vänster från foajén. Det finns även viss möjlighet att köpa lunchkuponger på plats. Betalning i samband med avhämtning av lunchkuponger.


Varbergs Kallbadhus
Tyvärr blev det inte så många anmälda till vår abonnerade tid på Kallbadhuset, vilket gjort att vi tvingats avboka. Personligt meddelande har sänts ut till er som bokat.

Vi tycker emellertid fortfarande att Kallbadhuset är värt ett besök! Vi hänvisar därför till öppettiden för allmänheten, fredagar kl 11-17, lördagar kl 9-17 och söndagar kl 9-17. Entrén stänger en timma före stängning. Avgift 95 kr. Kika gärna på Kallbadhusets hemsida som du hittar om du klickar här.

 

After Track

Lördag 18-21 ordnas AfterTrack, på Varbergs Stadshotell & Asia Spa, 2 vån
Mingel med möjlighet till mat och dryck ,till självkostnadspris, ingen föranmälan

Varmt välkomna, hälsar Varbergs GIF:s friidrottsveteraner, som finns på plats 

 

 

Har du frågor om evenemanget är du välkommen att kontakta Varbergs GIF Friidrott på mail: ivsm2024@gmail.com

 

 

FUNKTIONÄRSINFORMATION

Klicka här för funktionärsinformation.


Nyhetsarkiv
2023-10-14 13:03
 
Aktuellt
Sponsorer och samarbetspartners