Anmäl dig till vår populära Friidrottskola i sommar, klicka här.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Tävlingsinriktad extraträning

Hösten 2021 startade vår satsning på en tävlingsgrupp för de aktiva som ville satsa mer på friidrott. Efter att ha varit igång i nästan ett år har satsningen utvärderats och vi gör nu lite förändringar i konceptet. "Tävlingsgruppen" som sådan försvinner, men vi fortsätter med "Tävlingsinriktad extraträning" tre gånger per vecka.


Ansvarig
Janne Nilsson med stöd av Magnus Warfvinge samt Anders "Palmas" Palmqvist.

Deltagare

Öppen för ungdomar födda 2000-2008.
Ordinarie ledare för åldersindelade grupper bestämmer vilka som de vill ska vara med i den tävlingsinriktade extraträningen, i dialog med Janne.

Träningsinriktning
Sprint/häck, långsprint/lång häck, höjd/längd/tresteg

Träningstider
Tisdagar kl 17.30-19.30, onsdagar 17.30-19.00 samt fredagar 16.30 - 18.30. 

Kommunikation
Janne är kommunikationsansvarig i den tävlingsinriktade träningen, och ansvarar för kontakter med Palmas samt info till deltagare i gruppen, info/dialog med ledare i åldersindelade grupper samt med styrelse. 
 
Träningsprogram
Sprids till alla träningsgrupper och kan användas på övriga
träningar.
 
Information om vilken träning som bedrivs på den tävligsinriktade extraträningen sprids till alla berörda grupper (bl.a. för att undvika överbelastning).
 
Aktuellt
Sponsorer och samarbetspartners