Nu är anmälan till sommarens friidrottsskola öppen, läs mer här.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Varbergs GIF Friidrottsskola

Varje sommar sedan 2008 anordnar Varbergs GIF Friidrott Friidrottskolan på Påskbergsvallen i Varberg. Friidrottsskolan mycket uppskattad och målsättningen är att allt fler barn ska få möjlighet att delta. Föreningens ungdomstränare arrangerar och genomför friidrottsskolan.

 

Information och anmälan till sommarens friidrottsskola publiceras här under våren 

Anmälan till Friidrottskolan 2024 är öppen!
2024-03-14 15:55

I samarbete med Svenska Friidrottsförbundet och Varbergs Sparbank arrangerar Varbergs GIF friidrottsskola 2024 under veckorna 26-29 (OBS! v 26 o 27 är nu fulltecknade) för barn födda 2012 t.o.m. 2018.  Arrangemanget sker på Påskbergsvallen i Varberg. Vår utomhusarena.

Baskursen riktar sig till alla barn, 6-12 år. Under veckan kommer vi att testa på de flesta av friidrottens grenar. Vi använder oss av många friidrottsinspirerade lekar för att få en så lättsam och rolig vecka som möjligt.

Fortsättningskursen är för de barn som har gått friidrottsskola tidigare och vill ha lite mer friidrottsinriktning. Här går vi lite djupare in i grenarna och leker inte riktigt lika mycket.

Info om veckan
Träningen är måndag -fredag 9-12. 
Första dagen får varje barn en Friidrotts t-shirts och vattenflaska, varje dag efter det kommer barnen i sin Friidrotts t-shirt till träningen.  Vattenflaskan, som Team Sportia varit vänliga att sponsra barnen med, följer också med varje dag. Barnen ska även ha med sig en frukt varje dag som de kommer äta under pausen.

 

Vi kommer att ha en mångkampstävling sista dagen, dvs fredagen. Då kommer barnen även få ett diplom, med sina starka resultat nedskrivna efter mångkampens grenar.

 

Pris Baskursen                              1100kr för en vecka (+49kr i Sportadmin adm-avgift)

         Fortsättningskursen           1100kr för en vecka (+49kr i Sportadmin adm-avgift)*
        Avgiften aviseras från Sportadmin innan kursstart

 

Anmälan till Friidrottsskola 2024 - Varbergs GIF Friidrottsförening - SportAdmin

 

Kurserna går på Påskbergsvallen i Varberg

 

Boende
2022-03-06 16:03

För bra boende hänvisar vi till apelviken.se

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Aktuellt
Sponsorer och samarbetspartners