Nu är anmälan till sommarens friidrottsskola öppen, läs mer här.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Här hittar du vilka tävlingar som de olika träningsgrupperna har valt ut för aktuell tävlingssäsong samt vad som gäller vid tävlande.

 

Planerade tävlingar för utomhussäsongen 2024

 

Startavgifter, efteranmälningsavgifter och avanmälan
Vid dessa arenatävlingar betalar klubben startavgifter vid ordinarie start (för max fem grenar per tävling). Beträffande tävlingar utanför arena, kontakta din tränare. 

För alla tävlingar gäller att medlem själv betalar startavgiften om man inte startat (i de fall klubben fakturerats för startavgiften, vissa arrangörer stryker avgiften vid avanmälan). Detta gäller oberoende av orsak. Medlem betalar själv även extraavgiften i samband med efteranmälan (Ex: om startavgiften är 100 kr och efteranmälningsstartavgiften är 200 kr så betalar du själv 100 kr av detta). 
Tänk på när du inte startar p.g.a. sjukdom/skada :
1. Om du är skadad/sjuk försöker du själv eller ber din tränare att avanmäla dig. Det gör man direkt i anmälningssystemet eller genom kontakt med arrangören. Vid avanmälan kan arrangören ibland stryka startavgiften.   
2. Om inte det är möjligt att avanmäla p.g.a. för kort tid eller att arrangören inte stryker i startlistan, meddela din tränare före tävlingen att du inte kommer till start.

 

Betala gärna in avgift för efteranmälan eller ej start direkt, till klubbens bg 5109-6949 eller swish-nummer 123 288 42 03. Märk betalningen med ditt namn och vilken tävling det gäller. Om du inte betalat in direkt kommer du att faktureras efter tävlingssäsongens slut.

Anmälan
För aktiva 11 år och yngre gäller att tränare i respektive grupp anmäler gruppens medlemmar till inplanerade tävlingar. 

För Ungdomsgruppen gäller att den aktive anmäler sig via kalender-aktivitet i SportAdmin. Skriv vilken/vilka gren/ar du vill delta i. Anmälan till tävlingar görs av Ungdomsgruppens ledare.

Aktiva i samma ålder ges möjlighet att delta i samma tävlingar oberoende av om de tillhör samma träningsgrupp eller ej. Det innebär att om en utvald tävling inte är ikryssad för just egna gruppen är det ändå fritt för medlem att själv anmäla sig till tävlingen. Den tävlande deltar då på egen hand eller med stöd av målsman och kan inte räkna med tränarstöd vid tävlingen (men givetvis med betald startavgift av klubben).

Tävlingskläder
Tävlingskläder är obligatoriskt och kan köpas via webb-shop på klubbens hemsida. Tänk på att beställa kläder i god tid då de inte alltid finns i lager. 

Delta vid andra tävlingar 
Utöver dessa utvalda tävlingar kan givetvis medlemmar delta även i andra nationella tävlingar. Detta sker då på egen hand och klubben betalar inte startavgiften. 


Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Aktuellt
Sponsorer och samarbetspartners