Nu är anmälan till sommarens friidrottsskola öppen, läs mer här.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Fritz Theander SM-medaljör!
2024-07-14 09:15

Vid Ungdoms-SM i mångkamp i värmländska Kil tog Fritz Theander, P16, brons. Grattis, Fritz! Resultaten från mångkampen kan ni läsa om här https://easyrecord.se/result?VeyHnn Vi önskar Fritz lycka till med studier och fortsatt friidrottande i Växjö.

Frans vinnare i Bocksten Trailrun!
2024-07-01 10:27

Varbergs GIF Friidrotts Frans Kaiser, 15 år, vann i helgen herrarnas 5-kilometerslopp i skogarna kring Öströö. Frans, som vanligtvis satsar på banlöpning och sträckorna 800m och 1500m, provade denna gången ett terränglopp vilket visade sig vara en riktigt lyckad satsning. GIF-löparen Hannah Karlsson vann silvret i damernas 12 kilometer efter en spurtstrid mot segraren Janette Persson från Falkenberg.

Läger i Karlstad för Ungdomsgruppen
2024-05-13 10:52

Under Kristi Himmelfärdshelgen åkte 16 aktiva och 4 ledare från Ungdomsgruppen till Karlstad på träningsläger. Vi tränade tre arenapass på ett soligt och fint Sola Arena. På lördagen tränade vi tillsammans med IF Göta och fick lite extra häckträning. Stort tack till Madde och Roland! Därtill hann vi med en stadsjogg och ett yogapass. Andra viktiga ingredienser för ett lyckat läger är tipspromenad, musikquiz, en fotboll och mycket mat. Ungdomarna fick göra och äta massa olika spännande mellanmål spetsad med en kostföreläsning. 

Nu är vi laddade och taggade för en rolig utomhussäsong! 

Läger Båstad Veterangruppen
2024-05-13 10:36

Båstad var platsen för årets veteranläger. Totalt 11 träningssugna veteraner deltog. Vädret var optimalt och arenan likaså. Anette från Båstads GIF hälsade oss välkomna till Örebäcksarenan och visade runt. Vi bodde på pittoreska Pensionat Neptun ett släggkast från arenan. Möjlighet till boende i Båstads GIF:s regi är också möjligt, alldeles i anslutning till arenan.

Lägret innehöll dubbla träningspass på lördagen samt ett förmiddagspass på söndagen. Förutom grenteknik i längd, kula och diskus så genomfördes sprint- och hopptester. Inslag av lekar och tävlingar förgyllde också den så trevliga och soliga helgen! Nu känner vi oss extra taggade att fortsätta satsningen mot veteran-VM i Göteborg i augusti! 

Läger i Laholm grupp 11/12
2024-05-13 10:23

Det blev ett riktigt lyckat träningsläger i Laholm med perfekt träningsväder och uppehåll.

På lördagen när vi kom fram till Sparbanksvallen i Laholm hade vi först ett träningspass med diskus och längdhopp. 
Efter en maffig lunch på Hawaii pizzeria körde vi ett crossfitpass på Mellbystrand med både barn och tränare. Riktigt kul och jobbigt och alla kämpade på järnet! Därefter iskallt bad.
På kvällen blev det korvgrillning, brännboll och massa lekar i Stadsparken och på den fina skolgården som lågt helt nära Laholms vandrarhem. 

Efter en god frukost på vandrarhemmet på söndagen blev det ett träningspass med häck och spjut på Vallen i Laholm. Än en gång hade vi tur med vädret! Vi avslutade dagen med en picknicklunch i solen innan hemfärd.

 

Tävlingar för utomhussäsongen 2024
2024-05-06 10:16

Ny flik "TÄVLING" här på hemsidan

 

I röda listen längst upp på hemsidan har nu kommit till en rubrik "TÄVLING".

 

Där kan du se vilka tävlingar som respektive träningsgrupp valt ut för aktuell tävlingssäsong. Du kan även läsa om vad som gäller angående anmälan, avanmälan, startavgifter och tävlingskläder. 

 

TÄVLINGSPROGRAM FÖR UTOMHUSSÄSONGEN 2024 finns nu presenterat. 

Nyheter från våra grupper
Getabockspelen, 22/11 11:52 
Veteran-SM inomhus 2024, 14/10 13:03 
Julbockspelen, 01/11 11:26 
Seniorer, 29/10 23:42 
Getabockspelen, 30/07 11:21 
 
Aktuellt
Sponsorer och samarbetspartners