Information om Veteran-SM inomhus i Varberg 1-3 mars, klicka här för mer info
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Funktionärsinformation IVSM 1 - 3 mars 2024

Funktionärsinformation för veteran-SM inomhus i Tresteget 1 - 3 mars 2024  

 

Läs igenom PM för tävlingen som du hittar här på hemsidan.  

 

Funktionärsförteckning

En funktionärsförteckning har mailats ut till grenledare/ansvariga. 

 

Logga gärna in i "funktionären" och kontrollera att vi har rätt telefonnummer och mailadress till dig som funktionär.

Eftersom det här är en SM-tävling har vi specifika krav på oss som arrangör. Vi önskar därför att du som funktionär inte tar med dig yngre barn eller husdjur när du ska hjälpa till som funktionär.

 

Tider och samling 

Tidsprogrammet för tävlingen är publicerat på hemsidan. 

 

Samtliga funktionärer behöver vara på plats senast en timme före grenstart om inte grenledare/ansvarig informerat om något annat. Som funktionär blir du anvisad av din grenledare/ansvarig vad som ska förberedas.

 

Alla funktionärer ska pricka av sig och bära funktionärströjor (t-shirts). T-shirts finns i ett omklädningsrum för självbetjäning där också avprickningslistor för funktionärer finns. Ett uppmärkt omklädningsrum finns en trappa upp, från entrén. Gå sedan till den vänstra gången där omklädningsrum finns.

 

Iordningsställande av tävlingsfunktioner och andra funktioner 

I vanlig ordning ansvarar grenledare/ansvarig för en funktion för att tävlingsplatsen är klar i god tid före första start. Grenledaren tar kontakt med Dan Kihlström eller Per Svensson senast torsdag för avstämning. Kioskpersonal ansvarar tillsammans för förberedelser för kiosken. Bra om så mycket som möjligt kan förberedas tidigt.

 

Bemötande 

Som funktionär bidrar du till en fin tävling genom ett positivt och serviceinriktat bemötande till de tävlande.

 

Mat och fika under tävlingen 

Klubben bjuder samtliga funktionärer kaffe/te samt chokladboll. De som arbetar hel tävlingsdag (fredag/lördag/söndag) bjuds också på varm kvällsmat (fredag)/varm lunch (lördag, söndag) som finns för avhämtning vid kiosken. Maten finns för avhämtning fredag från kl 16.00, lördag från kl 11.50 och söndag från kl 11.30. Vill du ha annat, eller mer att äta, tar du med själv. Om du inte anmält eventuell specialkost i ”Funktionären”, återkom snarast med info till funktionärsmailen nedan.

 

 

 

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till den här funktionärsmailen: vgiffriidrott.funktionarer@gmail.com 

 

Stort tack för att du deltar som funktionär vid tävlingen! 

 

 

Tävlingskommittén och funktionärsansvarig

 
Aktuellt
Sponsorer och samarbetspartners