Nu är anmälan till sommarens friidrottsskola öppen, läs mer här.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Ledarplattform för ledare inom Varbergs GIF Friidrott

Här finns det mesta samlat för dig som är ledare 

 

Som Ledare -Du är en viktig del i att stärka individen.

 

Svensk friidrott har gett alla distrikt i uppdrag att möjliggöra utveckling genom utbildning för nya och aktiva tränare, ledare och funktionärer.
Målet är att skapa en miljö med fler utbildade tränare som också är integrerade och medvetna om vilka rekommendationer och riktlinjer som ger rätt förutsättningar för en trygg och frisk idrott. Ett särskilt fokus idag ligger på att vidareutveckla funktionärer och öka medvetenhet kring föreningsliv. Utbildningar genomförs i samarbete med Friidrottensutbildningar Väst.


 

Alla individer har en potential inom sig. En kvalitet som är unik just för dem. Den kan du som ledare vara med och utveckla. Att leda någon handlar lika mycket om att förstå sitt eget, som individens sätt att agera, kommunicera och reflektera. Du som ledare kan vara med och stärka individen till att vara och bli den den är, och du kan vara delaktig i riktningen mot deras mål och deras drömmar.

Att vara en ledare innebär otroligt mycket glädje samtidigt som du har ansvar för en individs utveckling. Många barn, unga och vuxna får ofta en nära relation till sin tränare. Därför är det värdefullt och viktigt att du som tränare och ledare ges möjlighet till stöd och utbildning. På så sätt kan vi skapa en trygg och framgångsrik upplevelse och utveckling.

 

En fri idrott för alla, hela livet.

 

 

 

 
Aktuellt
Sponsorer och samarbetspartners